Bericht omtrent oversteekplaats RSV

Beste leden,

Zoals jullie reeds gezien hebben, is men inmiddels een stuk gevorderd met de aanpassingen aan de oversteekplaats bij ons sportpark. De parkeerplaatsen voor zijn weg, er is hekwerk geplaatst aan de overzijde en het zebrapad is doorgetrokken op het fietspad.

Wij willen echter benadrukken dat dit zeker nog niet voldoende is mbt een veilige oversteekplaats en dat de werkzaamheden nog niet afgerond zijn. De gemeente zal namelijk ook snel aanvangen met het leggen van nieuwe en hogere drempels, andere bebording/signaalborden en het creëren van een 30 km zone.

Daarnaast is er druk overleg gaande over de verlichting op en rond het pad van ons sportpark, men komt dit op korte termijn inventariseren. Ook geeft de enige andere oprit aan de voorzijde van het sportpark nog te veel de mogelijkheid om langs te lopen/fietsen en is dit ook door de andere verenigingen aangekaart bij de gemeente.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verwachten aan t eind van t jaar definitief een veilige oversteek te hebben voor sportpark De Molenberg.

Tot die tijd, kijk allemaal extra goed uit aub !